Información

Asamblea todos los lunes de 17 a 20h para casos nuevos y Miércoles de 18 a 21h Asamblea para todos los afectados en calle virgen de la merce nº20 parada FGC Sant Josep

jueves, 10 de enero de 2013

ULTIMATUM A CATALUNYA CAIXA
NOTA DE ADA 


LES PAH’S CATALANES REEMPRENEN ACCIONS CONTRA CX – CATALUNYA BANC
Primera Convocatòria demà dijous a les 16h
 
Tal i com ja vam informar el passat dilluns, les PAH’s catalanes denunciem que, després de dos mesos de negociacions amb CX i aturar les accions de denúncia malgrat ser l’entitat que més executa i desnona a Catalunya, fins a data d’avui CX ha incomplert la seva part i a penes hem vist resultats: de més de 300 casos entregats, només s’han signat 11 dacions.
 
Després del comunicat publicat dilluns passat, CX va contactar a les PAH de nou i ens va emplaçar a una reunió d’urgència que es va realitzar ahir dimarts a la seva seu central. A la reunió van assegurar que podran oferir propostes de dació en pagament a molts dels casos en els propers dies, però van exigir que aturéssim les accions, amenaçant de trencar les negociacions.
 
Per aquí les PAH ja hi hem passat i no tenim por a les amenaces. No tenim res a perdre, al contrari. Hem constatat que quan hem aturat les accions de pressió i hem ofert tota la nostra col·laboració, la resolució de casos ha estat més lenta que mai. Ens han marejat sol·licitant la mateixa documentació diverses vegades i donant excuses diverses sobre les dificultats de tramitació de la revisió de casos.
 
Ahir els vam repetir el que ja hem dit en altres ocasions: que la nostra no és una lluita opcional, ni per caprici, sino per estricta necessitat. Les famílies afectades es troben en una situació cada dia més límit i no poden seguir esperant a veure què passa. I menys quan l’entitat CX està en ple procés de venda i no se sap quina podria ser la seva política futura.Aturarem les accions quan veiem resultats, quan s’ofereixin les dacions en pagament, les condonacions i els lloguers socials que les persones afectades han sol·licitat.
 
Per tant, re emprenem les accions de denúncia de CX convocant aquest dijous a les 16h davant la seva seu central a Plaça Antoni Maura (Via Laietana, alçada catedral).
Convidem a totes les persones, afectades i solidàries, i a altres col·lectius socials a sumar-se a aquesta primera cita. Volem ser quanta més gent millor! 
Allà mateix anunciarem noves actuacions.
 
Denunciem l’estafa hipotecària, defensem el dret a l’habitatge
SI ES POT!!!

Juan Francisco Martín