Información

Asamblea todos los lunes de 17 a 20h para casos nuevos y Miércoles de 18 a 21h Asamblea para todos los afectados en calle virgen de la merce nº20 parada FGC Sant Josep

miércoles, 1 de octubre de 2014

Banco Popular, Santander y Bankia denuncien 8 membres de PAH Montcada.

NOTA DE PREMSA:
Vuit activistes de PAH Montcada denunciats per varies entitats bancàries
El passat 8 de maig d’aquest any, dia previ a les campanyes  electorals europees, la PAH Montcada va participar en una acció acordada  com a part de la campanya #PrimaveraVerde de La PAH. Una vegada  finalitzada l’acció un grup de mossos d’esquadra van demanar a membres  de la Plataforma i persones solidàries que participaven en aquesta  acció, s’identifiquessin. 
En el transcurs d’un mes aproximadament varem  rebre la denúncia dels Jutjats de Cerdanyola del Vallès.
Se’ns cita concretament el 2 d’Octubre a les 11:30h en aquests jutjats a  comparèixer en un judici de faltes. En total hi ha 8 persones  denunciades per Bankia, Banc Popular, Santander al·ludint danys en panys i caixers.
Reivindiquem que protestar contra els abusos del sistema financer no ha de ser perseguit ni jutjat. La societat en la seva immensa majoria reconeix la labor de La PAH i els seus assoliments. #LogrosPAH
Si el que pretenen amb aquestes  accions, juntament amb el tristament famós projecte de llei "Mordaza", és  fer-nos enrere o acoquinar podem assegurar-vos que no ho  aconseguiran. La PAH ha demostrat ser el moviment social que defensa el  dret a un sostre digne i així ho continuarem fent. Les victòries  aconseguides ens avalen. 


http://pahmontcada.blogspot.com.es/2014/09/nota-de-premsa-i-convocatoria.html

CONVOCATÒRIA

Banco Popular, Santander y Bankia denuncien 8 membres de PAH Montcada. Dijous  dia 02 d'octubre, vuit  activistes de la PAH Montcada seran jutjats en un judici de faltes per presumptament fer mal bé caixers i panys de les esmentades sucursals bancàries del municipi.
Necessitem la vostra col.laboració i support!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario