Información

Asamblea todos los lunes de 17 a 20h para casos nuevos y Miércoles de 18 a 21h Asamblea para todos los afectados en calle virgen de la merce nº20 parada FGC Sant Josep

domingo, 10 de febrero de 2013


Concentració davant de la seu del PP

Concentració dimarts a les 17:00 davant de la seu del PP, c/comte Urgell 249
Aquest dimarts 12 de febrer es vota al Congrés dels diputats l’admissió a tràmit de la ILP hipotecària. Una ILP que compta amb l’aval de més d’un milió de signatures.
Les propostes de la ILP són demandes de mínims davant de la magnitud del problema de l’habitatge:
  • dació en pagament amb efectes retroactiu
  • lloguer social per a aquelles persones que han estat expulsades de les seves cases en els habitatges buits en mans d’entitats bancàries
  • moratòria de desnonaments d’habitatge habitual.
Aquest dimarts els partits polítics ni tan sols han de votar a favor o en contra d’aquestes propostes. Es vota la tramitació.
Partit Popular i Convergència i Unió han anunciat que no votaran a favor. Aquesta decisió és incompatible amb la defensa dels drets humans. Respon a interessos de grups de pressió vinculats a entitats financeres, moltes d’elles rescatades amb diners públics, que continuen enriquint-se i desnonant a milers de famílies al nostre país.
Aquest dimarts, es vota l’admissió a tràmit de la ILP. Voten si es pot votar. Es vota reconèixer o menysprear el treball de les milers de persones que han recollit signatures per aquesta ILP, dels centenars de milers que l’han signat, de les centenars de milers de persones afectades. Es vota el descrèdit definitiu d’alguns grups polítics o mostrar voluntat política d’escoltar les demandes ciutadanes.
La votació és una mostra de voluntat per solucionar un drama que causa sofriment a milers de persones o, per contra, mostrar la intenció de perpetuar el genocidi financer. Aquest dimarts es vota la democràcia. Votar en contra és declarar la guerra a les majories socials d’aquest país, però àdhuc són a temps de rectificar…
Ens concentrem davant de la seva seu mentre es discuteix en el Congrés per a que els quedi clar que no oblidarem quin botó premem aquesta vegada. Verd o vermell.